logo_liburgse_plaetjes

Struinen met mijn camera door Limburg...

Dat is wat ik het liefste doe. Ik ben Evelien Heuts, founder & owner van Limburgse Plaetjes. Dagelijks struin ik Limburg af op zoek naar de mooiste, meest idyllische plaetjes van onze prachtige provincie. Met de ‘plaetjes’ of te wel plaatjes die ik vast leg met mijn camera, maak ik vervolgens ansichtkaarten, wenskaarten & pas-partouts. 

Ik werk vanuit mijn fotostudio in Sibbe (Valkenburg). De producten die ik maak met Limburgse plaetjes er op of in verwerkt kun je vinden in de webshop, bij diverse retailers in Limburg en zijn ook te koop in mijn fotostudio. 

Ben jij een retailer of horeca ondernemer? Het is namelijk mogelijk om een selectie van het Limburgse Plaetjes assortiment ook in jouw zaak aan te bieden! Zelfs een op maat gemaakte ansichtkaart met een sfeerbeeld van jouw zaak is bijvoorbeeld mogelijk. 

Meer weten of eens onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken? Neem contact met me op. 

Groetjes,

Evelien Heuts / owner & founder 

06-23765270
evelien@flachsfotografie.nl

Het maak proces:

01. Fotografie

De eerste stap die ik neem is het maken van het perfecte plaetje van een idyllisch plekje ergens in Limburg.

02. Digitale bewerking

Vervolgens duik ik mijn studio in en ga ik de foto's op groot scherm bekijken, selecteren en nabewerken tot een ansichtkaart, wenskaart of passe-partout.

03. Drukwerk & inpakken

Tot slot worden de plaetjes afgedrukt en verwerkt tot het eindproduct. Ik pak ze in en breng ze vervolgens naar de retailer of voeg ze toe aan mijn eigen voorraad.

Shopping cart close